Quote Амрита (
)
Задавам въпроса, който ме вълнува силно, но все още не мога да взема окончателно решение.
Обмислям сериозно да напусна сегашната си работа. Какви ще са последствията от това?
1. Седмица мечове - изправена, 2.Магьосник мечове - обърнат, 3 Асо мечове - обърната
Само да попитам, нали трите карти се тълкуват като 1. близко минало 2. настояще и 3. близко бъдеще? Поне така са представени отговорите в енциклопедията по Таро и пак въпросът е за работа.
Здравей!
А ти често ли си задавала този въпрос? Помниш ли в началото, какви карти излизаха?
Подредбите от три карти могат да се тълкуват по доста начини, но важи този, който ти си избереш.
Би могло да е също - Ситуация - Проблем - Съвет
или Проблем - Причина - Решение.
Важното е преди да редиш, да решиш коя подредба ще ползваш.
За картите, които си изтеглила - не ти отговарят, какви ще са последствията, а че вече си загубила твърде много енергия и че не си запозната с "цялата истина". Има нещо скрито или някой те мами... съзнателно те манипулира.
Всичките карти говорят за скрита истина и невъзможност да се решиш да следваш собствения си път. Оставяш се на общественото мнение и нагласи да те ръководят.
Защо си мисля, че твърде често си задавала въпросът - не ти отговарят пряко, а описват ситуацията ти.
Имаме само мечове от елементите, което говори за ментална ситуация, т.е. това е нещо, което касае сферата на ума - трябва да се решиш и то ползвайки въздухът - разум и логика.
Нямаме нито жезли - действия, активност, нито пентакли - проявление, физическо ниво, така че тази комбинация показва, че ти самата не си стигнала момента, в който да си сигурна, че ще го направиш, за да се види определено бъдеще.
Комбинацията показва твоята нерешителност... като че е изтръгнат живецът (О Маг) и не може да заяви истината дори пред себе си.
Засега О Маг ни казва, че се съмняваш в себе си дали можеш да се справиш и неувереност, която те кара да се чувстваш скована и затънала в нещо безнадеждно и неприятно. А комбинацията с О Асо Меч - съзнателно подадена невярна информация, с цел някой да бъде манипулиран - така я усещам.
Съветът тук е да изправиш Мага и Асото Меч, за да видиш реалната ситуация. Би могла да извадиш тези две карти и да помедитираш с тях, за да ти се изяснят нещата или просто да разбереш, какво искат да ти кажат
Има една подредба на Хайо Банхаф - Избор -
3 - 1 - 5
7
4 - 2 - 6
Всяка една редица показва как ще се развие ситуацията при съответното решение.
7 - описва въпросът, ситуацията.
Аз често ползвам тази подредба, когато се чудя нещо
Надявам се да съм ти била полезна
И разбира се съм отворена за коментари.