Quote Амрита (
)
Какво да направя, за да мога по-бързо и с лекота да имам здраво дете?
1. Да напусна сегашната си работа и да се върна на борсата - първа колонка -3-1-5 ?
2. Да остана на сегашната си работа и да стискам със зъби докато изляза по
майчинство? - втора колонка - 4-2-6
3 (O VI монети) - 1 (Паж на чашите) - 5 - (VIII жезли)
7 - Паж на монетите - ситуацията
4 (O IV Монети) - 2 (X мечове) - 6 - (O III Мечове)
Така, ами първото, което се набива на очи е, че няма отговор. Не от това зависи да имаш по-бързо и с лекота здраво дете.
Вероятно е по-добре направо да си зададеш въпросът, без да даваш тези опции.
Ще тълкувам картите, както аз ги усещам, но имай предвид, че те отговарят на теб и на твоята опитност, тъй като ти си ги изтеглила.
Паж Монети най-вероятно излиза, тъй като питаш за дете и имаш предвид материалното ви осигуряване. Пажовете често представят по-малки от нас, бебета, деца, ученици.
Паж Чаши е горе, което означава, че бебето ще дойде при първият вариант, но няма да ти е много лесно и ще трябва да „се защитаваш” по 7 Жезъла. Ще трябва да отстояваш правата и решенията си.
Ако останеш, 10 Меча показват силно разочарование, проблеми с другите, приключване и невъзможност да преодолееш някаква мъка (О 3М)...
При вторият вариант дори и не се загатва за дете. Нито ще си готова за него...
Ти по какво съдиш, че ще имаш подкрепата на близките си? За мен О 6П е по-скоро отказ да ти помагат, както и да приемаш.
С Райдър Уейт ли гледаш? Чудя се дали колодата ти е стандартна или с различни картинки.
Да, долу по някакъв начин ти е отнета сигурността – О 4П, а 10-те Меча са си тотално разочарование и стигане до дъното, може и
предателство. Хубавото е, че е права и показва решение за самостоятелност и себереализация, освобождаване. Проблемът са обърнатите 3 Меча, които показват неразрешена ситуация.
Обърнати 3 Меча не ги познавам като по-бързо справяне, но си права, че не можеш да пуснеш миналото.
Защо мисля да тегля карти и аз – най-вече, защото ще ми отговорят по-ясно, тъй като са си мои
и аз питам. Не знам дали ще е различен
О Маг и О Асо Меч предполагат липса на самоувереност, сила и непознаване на материя... или скрита истина. Да, точно така – да въплътиш по-висшата им форма!
Току що хвърлих три карти с въпроса какво бъдеще ме очаква в най-новата ми работа?
Излязоха Обърната Висшата жрица, и изправени Кулата и Петица монети.
Това е комбинация за внезапна голяма промяна. И най-вероятно ще се махнеш от там.
Да видим сега –
Какво да направя, за да мога по-бързо и с лекота да имам здраво дете?
Основа – О 7 Пентакъл
О 2 ПЕНТАКЪЛА – О 3 МЕЧА! –
КРАЛИЦА ЖЕЗЪЛ
Още не си готова... твърде много провалени планове и действия и не си ги преодоляла.
По принцип Кралица Жезъл ти казва, просто го направи. Нужна ти е вяра в себе си, решителност и да се наслаждаваш на живота с увереността, че ще се справиш, каквото и да ти се изпречи пред пътя.
Знам, че е доста общо, но първите две карти описват проблемите ти и че ти е трудно да се откъснеш от тях, а Кралицата е решението – можеш да почетеш за нея, да видим дали резонира с теб
Нещо не съм в кондиция сега, но ще помисля, какви въпроси биха били полезни и ще гледам утре отново да се включа.
Поздрави!