Ами ти след като не вярваш в такива неща тогава какво правиш във форум за магии като този.
То не е до "Вяра" приятелю.
Всъщност прав си , че не ВЯРВАМ в "тези неща".
Аз просто ЗНАМ , че "тези неща" съществуват , но също така и знам , че те не работят така както са известни в обществото.
Само с две думи , на които на първо време можеш да ми се довериш на гола дума, а след години и като натрупаш опит да се убедиш върху собствения си гръб:
1. Няма "Бяла" и "Черна" Магия.Има работа с Енергии , а за какво ще се използва е отделен въпрос и всеки който ги използва плаща по сметката.Абсолютно всеки !!!Както ще си плати и твоя "Бял Маг" без значение дали ще го биеш или не.
2. Не си се подлъгал , а си получил УРОК !!!Кажи баба Тенкю , и не се занимавай повече. Пари пак ще изкараш и с тях ще си платиш и другите уроци които те чакат , не се съмнявай
3. Има случаи и когато трябва да се биеш и те няма да бъдат свързани с Магия и с Магове , запази си яда за тогава ...
Между другото , откъде идва и какво означава думата "ЯД" ?
Е тука във форума има Колега дето знае какво значат различните думички , примерно от древногръцки , Астрал , Мастрал , сигурно ще знае и за Яда , питай го да ти обясни произхода на тази дума , а аз ще ти обясня как въздейства тя когато я изпитваш