Днес приключих една седмица с руната Феху.За нея са писали много автори и аз няма да ги цитирам за да съм интересен.Ще опиша мой те усещания с нея.Все пак тя означава "добитък","собственост ,а за мен добит опит и духовна сила.
Още от първият ден се увеличиха видимо заявките.Може би покрай Великден ,но е факт.
Направих дегустация на вино за рекламна каМпания на охранителна фирма и спечелих сделка.
Ненадейна фирма за сладкарски изделия искаше да включи наши вина в новият си фирмен бранд.
Търговец на едро ,който дълго увещавах да работим заедно /вече бях се отказал /ненадейно ми се обади и искаше да работи заедно.
Усещането беше като да изкачиш висок връх.Импулс на победа с усещането на задоволство.Миришеше ми на премия.
Сънувах числото 300 и го срещах през денят като число за производство или заявка.За мен филмът 300 винаги е бил символ на духът.Усещането да се изправиш пред изгубена битка и морално да я спечелил.
Същото време Феху ми показа и обратната страна .
От месеци карам дъщеря ми да започне шофьорски курс и тя реши ,че в тази седмица е момента.Усещането беше като при загуба ,но с постигната цел.Нещо като "пирова победа".
Карам стара кола ,която купих преди 4 години и до сега не се повреждаше.Времето за смяна 70 000 км на ангренажният ремък дойде и трябваше да се сменя.Усещането беше като загуба ,но равностойна ,като инвестиция за бъдещето.
На следващия ден след автосервизът ми гръмна динамото .Пак разход.Усещането беше болезнено смесено с ярост и гняв.Пак майстори.
На следващият ден ми се изгубиха всичките токове и светлините.Усещането беше отчаяние през безнадежност до скрита злоба.
Парите са преходни те идват и си отиват.Натрупаните опити и усещания траснформират съзнанието ти.
Благодаря ,ти Феху.