Здравейте на всички!
Нова съм,днес реших да се регистрирам,надявам се, че ще намеря отговорите тук.
Ще разкажа за себе си,въпреки,че незнам от къде да започна?
Всичко започна с една шепа хапчета и от там нататък се преобърна живота ми.
Започнах да виждам силуети на стената,цветни картини и да чувам животни,ако мога така да ги нарека да ме заплашват. Започнах да излизам от тялото всяка вечер,но и през деня ако легна.
Опитвах се да го спра,но не се получаваше,докато един ден вече успявах да го спирам.
За мноко кратък период съм правила опити и то успешни за медитация и определено се справях добре в ясновидството. В един момент дадох назад и нещата се влошиха,реших да намеря любовта и де не се занимавам с развитието ми. Сега съм щастливо омъжена жена с две прекрасни деца.
Защо съм тук и защо сега искам помощ...
От година насам усещам, че имам пробив,астралните излизания изведнъж спряха,една вечер усетих ясно как в мен има нещо,движение имах навсякъде по тялото ми,докато не го прогоних и то изчезна. На следващия ден,спуках киста и последва операция. Нещата излизат от контрол и самата аз бях друг човек. От както разбрах,че нещо лошо се опитва да ме бутне се съвзех и отново открих себе си,иначе не бях аз а както мъжа ми ме описва гледах като обсебена и много бяс имаше в мен,неможеш да се контролирам,трудно беше.
Излезнах скоро от болница и там една циганка ме спря да ме пита за часа,отговорих и и тя ме помоли да я изслушам.Казах си добре и седнах...
Започва добре,каза вярни неща и нещото което ме заинтригева беше,че имаме магия за раздяла и била много лошо,трябвало да се развали. Незнам дали е направила нещо,защото аз не усещам да е развалена,напротив,пробив имам пак,от време на време очите ми се бъзикат,ту раета виждам,ту затъмняват се,сълзят и т.н...
Даже сега като пиша,извинете ме че е толкова неграмотно,но незнам какво правя.Паметта ми се губеше,опитвах се да запомням но не се получаваше...дано сте ме разбрали,защото в момента това което пиша и опитвам да формулирам не ми се получава.
Имам дадени сили от както се натрових,сама съм ги отключила,но излиза че точно сега немога да си помогна особено.
Помогнете да премахна този пробив и магия,не ми трябва циганка да ми казва аз си усещах,че нещо става с мен и семейството ми.
Ще съм благодарна за помощ, още веднъж се извинявам за ужасното писане и надявам се да съм била разбрана въпреки всичко.