Здравейте! Надявам се, че този път съм попаднал на точното място, на точните хора, които могат да ми помогнат поне малко, защото наистина се нуждая от помощ.
Живея в Лондон от близо 10 месеца с приятелката си. От както сме тук, нито професионално ми върви, нито в личен план. Здравословно уж съм добре, но постоянно губя килограми, а се храня по три пъти на ден. Истинският ми проблем е психологически обаче. Постоянно изпадам в някакви кризи, очевидно без видима причина, лицето ми се схваща и остра болка започва във врата. Не ме е срам да си призная, бил съм на клиничен психолог, защото имах, а и все още имам фобия от думата "сърдечен удър, инфаркт". Само като я чуя и ми става лошо, и погледа ми се премрежва.
С приятелката ми постоянно се караме, не се разбираме, любовния живот е кът, минало. Преди месец започнах нова работа, но документите за заплащането ми се бавят повече от очакваното, което е странно. Общо взето, въпреки стремежа ми за добър и спокоен живот, май нищо не се получава. Да не говорим, че и кучето ми се разболя Февруари месец и беше почти пред прага на смърта и дълго време ветеринарите не знаеха какво му е.
Мили хора, искам да разбера, ако не ви затруднявам разбира се, има ли негативни влияния в/у мен? Защо е всичко това? Урок от живота или чужда намеса върху мен и семейството ми.
Благодаря предварително. Желая ви лек и спокоен ден!